Produkter Domæne Check Support Profil  
Email Diverse Serverstatus                       

Telefon support: 7026 7004
Mandag-Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-14:00
Email support:
support@webhot.dk

   
SUPPORT
Indhold
  1. Web Password Beskyttelse
  2. Personlige Fejlsider

Passwordbeskyttelse:

Vore (Linux) servere giver let mulighed for at du kan beskytte hele eller dele af dit web-sted, så brugere skal indtaste brugernavn og password for at få adgang til det område som du ønsker beskyttet.

Det område du beskytter er fra en mappe og så alle mapper under dette og er ret nemt at gøre.

Du skal placerer en fil med navnet ".htaccess" i roden af det område som du ønsker beskyttet. (Altså enten i mappen med navnet "htdocs" hvis det er hele web-stedet eller i "htdocs/mappe" hvis det kun er en del af web-stedet).

Filen skal se ud som flg. :


AuthName angiver titlen på det lukkede område. Denne titel vil fremgå i vinduet, hvor du skal skrive dit brugernavn og adgangskode.

AuthUserFile angiver stien til den fil, der indeholder alle data omkring brugere og adgangskoder. Det anbefales at denne fil placeres i roden af dit område, da adgang til dette område KUN kan opnås via. din FTP-adgang til serveren.

Herunder kan du se hvordan vinduet vil se ud med de data, som står i eksemplet.Selve passwordfilen er lidt mere besværlig at lave, da den krypterer adgangskoden med en kompleks nøgle.
Filen skal indeholde en linie for hver bruger der har adgang til det beskyttede område. Herunder kan du se et eksempel med en bruger, som vi har kaldt Test og som vi har givet passwordet test:
Test:omlBw.RXDdr8w


Vi har herunder lavet en mulighed for at du kan få udregnet det krypteret password.
Du kan herefter indsætte det i din passwordfil.

Bruger:
Kode:

.htaccess-filen og password-filen skal gemmes som en tekst-fil. Husk desuden at filnavnet på .htaccess-filen skal starte med et punktum.
NOTE: En klassisk fejl er at filen kommer til at hedde ".htaccess.txt", så vær opmærksom på at filen kun skal hedde ".htaccess"
   

Web-Hotel Danmark - Slettens Landevej 65 - 5400 Bogense - Tlf: 7026 7004 - Mail: info@webhot.dk - CVR: DK27528082
©2024 WebHot ApS
Dankort